VRIJEDNA CRNICA

Na Krku se krade i – zemlja! Krađa “trajala” skoro dvije godine?!

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Policijski službenici tragaju za počiniteljima koji su na području Omišlja iz mora otuđili ribarsku mrežu, ali i veću količinu zemlje crnice s građevinske parcele

Policijska postaja Krk zaprimila je dvije prijave o počinjenju kaznenih djela krađe pa policijski službenici tragaju za počiniteljima koji su  otuđili ribarsku mrežu, ali i veću količinu zemlje.

Prema dosad utvrđenom, nepoznati počinitelj je tijekom 4./5. svibnja iz mora na području Omišlja otuđio dio ribarske mreže dužine 1500 metara, u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, čime ga je oštetio za oko osam tisuća kuna.

Druga krađa kojom je oštećena tvrtka sa sjedištem u Omišlju, dogodila se u razdoblju od 15. svibnja 2018. do sredine veljače ove godine. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem je evidentirano kako je spomenuta tvrtka vlasnik građevinskog zemljišta na području Njivica s kojega je tijekom navedenog razdoblja otuđena zemlja crnica, ukupne vrijednosti najmanje 70 000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari