EPILOG -BOLNICA

Na Krku se žestoko potukli Hrvat i Slovenac, policija otkrila tko je počeo i tko je završio u bolnici

Idi na originalni članak
Ilustracija: Riportal

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede osumnjičeni 54-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjak zbog tjelesne ozljede

Oglas

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim hrvatskim i 33-godišnjim slovenskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje tjelesne i teške tjelesne ozljede.

“Naime, u travnju ove godine na području Punta, 33-godišnji Slovenac galamom je narušavao javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju te se verbalno se sukobio s jednom ženskom osobom.

Prolazeći ulicom, naišao je 54-godišnjak koji ga je pritom opomenuo, a 33-godišnjak u namjeri da ga fizički napadne udario je hrvatsku državljanku koja je bila u društvu 54-godišnjaka.

Potom je 54-godišnjak fizički napao i ozlijedio 33-godišnjaka kojem je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede, dok je hrvatska državljanka lakše ozlijeđena.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede osumnjičeni 54-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjak zbog tjelesne ozljede.

Osim toga, 33-godišnjak je i prekršajno sankcioniran temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Exit mobile version