PRIVEDEN NA ISTRAŽIVANJE

Na ovo nije računao! Mladić (22) u trgovini u M. Lošinju sakrio bocu alkohola u ruksak i pokušao pobjeći. Ali…

Ilustracija

Nakon što ga je djelatnica trgovine upozorila da je dužan platiti i artikl iz ruksaka, 22-godišnjak je pokušao pobjeći iz trgovine, no u tome ga je spriječio policijski službenik Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka, koji je bio izvan  službe te se u to vrijeme zatekao u navedenoj trgovini

Jučer, oko 19,40 sati u trgovini u Malom Lošinju, 22-godišnji hrvatski državljanin je iz trgovine otuđio bocu alkoholnog pića stavivši je u ruksak, dok je ostale artikle po dolasku na blagajnu platio, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Nakon što ga je djelatnica trgovine upozorila da je dužan platiti i artikl iz ruksaka, 22-godišnjak je pokušao pobjeći iz trgovine.

No u tome ga je spriječio policijski službenik Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka, koji je bio izvan  službe te se u to vrijeme zatekao u navedenoj trgovini.

VIDEO DANA:
Otuđenjem navedenog artikla oštetio je tvrtku iz Malog Lošinja  za manji novčani iznos, a zbog sumnje na počinjenje krađe priveden je na kriminalističko istraživanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari