VOZAČI, OPREZ!

Na riječkoj obilaznici jutros više prometnih nesreća! Na cestu ispred tunela Škurinje se izlilo ulje?

Čitatelji nam javljaju kako se na riječku obilaznicu, negdje ispred vijadukta Mihačeva Draga u smjeru zapada, izlilo ulje

Upravo blizu tog mjesta, na autocesti A7 Rupa-Rijeka između tunela Katarina i tunela Škurinje I u smjeru GP Rupa odnosno Opatije dogodila se prometna nesreća.

Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h jednim prometnim trakom te vozače pozivamo na oprez.

Foto: Riportal

Druga prometna nesreća na obilaznici okončana je izlijetanjam automobila iza zaštitne ograde, vjerojatno zbog brzine vozila neprilagođene uvjetima na cesti no svakako treba pričekati očevid policije kako bi se utvrdili točni uzroci i sve okolnosti prometne nesreće.

Na riječkoj obilaznici i ovoga jutra mnoge nepredviđene situacije – vozači, oprez!

Iz HAKA-a pak poručuju kako su kolnici mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog magle vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama te osobito na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka uz vrlo gust promet i kolonu kraj naplatne postaje LIPOVAC u smjeru istoka.

“Molimo vozače za strpljenje i pozivamo ih da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak te na put ne kreću bez zimske opreme.”, ističu iz HAK-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari