NAKON PRETRAGE DOMA

Na riječkom području ‘pao’ diler (38), policija mu pronašla kokain i više od 170 tisuća kuna

Ilustracija: Riportal

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko – goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te osobnog vozila osumnjičenog.

Pretragom, obavljenom na širom riječkom području, pronađeno je i oduzeto oko 296 grama kokaina, nekoliko grama marihuane, digitalne vage, novac u iznosu više od 170 tisuća kuna, od čega dio u stranoj valuti i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovom vrstom kaznenih djela.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 38-godišnjak prodavao drogu drugim osobama te da je pronađenu drogu također posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te mu je određen istražni zatvor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari