Najgori ishod: Pješak stradao u naletu automobila u Vukovarskoj preminuo od zadobivenih ozljeda

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Nesreća se dogodila kada je vozač osobnog vozila naletio na 87-godišnjeg pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu

Jučer se u Rijeci dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 87-godišnji pješak, a koji je zbog posljedica nesreće, nažalost, sinoć preminuo u KBC Rijeka.

U Vukovarskoj ulici u naletu automobila ozlijeđen pješak

Nesreća se dogodila oko 14.25 sati u Vukovarskoj ulici kada je 60-godišnji vozač osobnog vozila marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Potoka prema Pehlinu naletio na spomenutog pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu.

Za vrijeme obavljanja očevida od 15 do 16.45 sati promet se odvijao jednom stranom kolnika i bio preusmjeravan na alternativne pravce.

Osim navedene prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, tijekom jučerašnjeg dana u Rijeci se i na Vežici dogodila nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 77-godišnji hrvatski državljanin.

Upravljajući osobnim vozilom marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, 77-godišnji vozač je iz smjera ulice Zdravka Kučića prema DC 404, suprotno prometnoj signalizaciji skrenuo u lijevu stranu na kolnik DC 404 u smjeru Bakra. Tada je udario u osobni automobil marke Toyota, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin. Ozlijeđeni 77-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene teške ozljede.

S ciljem smanjenja prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama, i ovom prilikom pozivamo sve vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na maksimalni oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari