OSOBITO TEŠKE OZLJEDE

Nakon svađe mladić (28) izudarao i teško ozlijedio muškarca (35) kojem je pomoć pružena u KBC-u Rijeka

Ilustracija: Riportal

Mlađi muškarac osumnjičen je za kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede

Kriminalističko istraživanje policijskih službenika Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar, provedeno nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom rezultiralo je podnošenjem kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teška tjelesna ozljeda.

Osumnjičenog 28-godišnjaka policija osnovano sumnjiči da je kazneno djelo počinio na štetu 35-godišnjeg hrvatskog državljanina, u večernjim satima 8. travnja ove godine na području Delnica.

“Prema utvrđenom, 28-godišnjak se u jednom od delničkih ugostiteljskih objekata verbalno sukobio s oštećenim, a nakon što su izišli iz objekta, fizički ga je napao zadavši mu više udaraca u predjelu glave. Uslijed udaraca 35-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni je napustio mjesto događaja.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Ozlijeđeni 35-godišnjak je zbog zadobivenih ozljeda zbrinut u KBC Rijeka, gdje mu je pružena odgovarajuća medicinska pomoć.

Postupajući po saznanju o u ovom događaju policija je tijekom jučerašnjeg dana pronašla i uhitila 28-godišnjaka i privela ga na kriminalističko istraživanje.

Po završetku, osumnjičeni 28-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari