Napad na maloljetnicu u Rijeci: ‘Stisnuo mi je kćer uz ogradu i prislonio joj nož na leđa, na bubreg’

Otac je kazao da je sve istog trena prijavio policiji, a oni su mu rekli da ne izlazi s tim u javnost

U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog napada na maloljetnicu u Rijeci. Otac tvrdi da su mu napali kćer kada je bila u parku sa svojim društvom.

“Kći (14) je bila u društvu s vršnjacima u parku nedaleko od ZTC-a. Mladić je u jednom trenutku naslonio glavu na rame jedne djevojke i tada su društvu prišla dva mladića u dobi od 21, 22 godine. Jedan od njih počeo je prigovarati da što taj dečko ima naslanjati glavu na curu i zauzeo napadački stav. Moja kći krenula je smiriti situaciju i obraniti dečka od napadača, no on je tad izvadio nož s crnom drškom i oštricom od dvadeset centimetara, stisnuo mi kćer uz ogradu i prislonio joj nož na leđa, na bubreg”, kazao je njen otac novinarima 24sata.

U pomoć ga je pozvala njegova druga kćer. Otac je rekao kako je došao tamo, srušio napadača i uzeo mu nož.

Dvojac je pobjegao

“No, tada me je napao njegov prijatelj, izbio mi nož iz ruke i dvojac je pobjegao. Ja te dečke ne poznajem”, rekao je otac.

Slučaj je istu večer prijavljen policiji, no policija nije reagirala odmah, tek dva dana kasnije.

“Ja sam im rekao sve, adresu, gdje živi, tko je, a oni su meni i roditeljima još dvoje djece rekli da ne izlazimo s tim u javnost. Čak je i konobarica obližnjeg kafića u koji je napadnuti dečko pobjegao nazvala policiju, ali oni nisu reagirali dok ja nisam digao “hajku”. Pa stavite se samo u moje cipele, ako imate djecu bit će vam jasno kako se osjećam. Što je najgore slučaj se vodi kao prijetnja, a ne kao pokušaj ubojstva. Ja sam pošten čovjek, što meni sad zbog neke dvije budale treba da se vučem po policiji”, kazao je otac za 24sata.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, kazali su iz PU primorsko goranske.
Vijesti.hr
Foto: RTL Arhiva

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari