PRIPAZITE NA LJUBIMCE

Napadi pasa sve su češći. Jedan na igralištu napao petero djece, drugi preskočio ogradu…

Foto: Pexels

Ozlijeđena djeca uz prisustvo roditelja zatražila su liječniku pomoć te je utvrđeno da su u događaju lakše ozlijeđena

Nakon što je prošlog tjedna u ulici Oboj na području Maksimira pas lutalica izgrizao ženu, pristižu informacije o još takvih slučajeva.

U subotu u Murskom Središću, u Frankopanskoj ulici, belgijski je ovčar uslijed neopreznog držanja preskočio ogradu dvorišta obiteljske kuće, javlja PU međimurska.

Pas je potom otišao prema školskom igralištu u Ulici Vladimira Nazora gdje se igrala grupa djece. Nakon što je ušao na igralište, pas je napao petero djece.

Ozlijeđena djeca uz prisustvo roditelja zatražila su liječniku pomoć te je utvrđeno da su u događaju lakše ozlijeđena. Vlasnik je prekršajno sankcioniran.

No, osim toga, danas je stigla informacija o još jednom napadu. U mjestu Hrnjevac, 57-godišnjak je bez nadzora držao svog psa koji je otišao u susjedno dvorište, javlja PU požeško-slavonska.

Pas je potom ugrizao šestogodišnje dijete koje je prilikom napada na sreću samo lakše ozlijeđeno.

I protiv njega će biti podignut prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, piše RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari