KREATIVNI DILER

Napravio tajni spremnik u automobilu pa ugurao 20 paketa heroina

PU Dubrovačko-neretvanska

Pao je na graničnom prijelazu Karasovići, 24-godišnji Albanac, pokušao je prokrijumčariti 20 kilograma heroina i manju količinu kokaina

Na ulazu u Hrvatsku, na graničnom prijelazu Karasovići, policajci su u automobilu pronašli 20 paketa s 11 kilograma heroina

Policija u suradnji s carinicima pretražila je osobni automobil albanskih nacionalnih oznaka, kojeg je vozio 24-godišnji državljanin Albanije.

“Između motora i instrument ploče, pronašli su prepravljeni prostor u kojem je pronađeno 20 paketa s ukupno 11 kg heroina i malu količinu kokaina”, javlja policija.

PU Dubrovačko-neretvanska

Utvrđeno je da je heroin bio namijenjen zapadnoeuropskom narko tržištu. Policajci su 24-godišnjaka kasno sinoć predali pritvorskom nadzorniku.

Posljednjih pet godina Postaja granična policije Gruda spriječili su krijumčarenje preko pola tone marihuane, 1100 komada indijske konoplje, oko 18 000 tableta koje se nalaze na popisu droga, 26 kg heroina, 6 kg kokaina i 250 kg ketamina, prenosi Danas.hr.

PU Dubrovačko-neretvanska
PU Dubrovačko-neretvanska

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari