ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Nasilni otac pretukao čovjeka koji se požalio na njegovog sina; Pogledajte zašto!

Foto: Riportal

Drama se odvila 29. siječnja u Predavcu kada se muškarac požalio osumnjičeniku

Jedan je nasilni 44-godišnji otac završio iza rešetaka istražnog zatvora jer je pretukao muškarca koji se požalio na prometnu nekulturu njegova sina.

Prema pisanju Večernjeg lista, prije nego je ocu određen jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, 44-godišnjak je ispitan u bjelovarskom Općinskom državnom odvjetništvu. Drama se odvila 29. siječnja u Predavcu kada se muškarac požalio osumnjičeniku, prenosi Net.hr

“Sada sam se zamalo sudario s tvojim sinom”, rekao je muškarac 44-godišnjaku. Otac nije poslušao što mu je čovjek rekao nego mu je priprijetio da će ga prebiti te je brzo s riječi prešao na djela.

Muškarac je oštećenika primio za ruke pa ga više puta udario nogom u trbuh te ga teško ozlijedio. Čovjek je prevezen na operaciju u bolnicu, dok je 44-godišnjak osumnjičen za nanošenje teške ozljede, piše Večernji list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari