KRAĐA I RAZBOJNIŠTVO...

Nasilnici svuda oko nas! U riječkoj trgovini krao robu pa napao djelatnicu, potom u centru Rijeke s ‘kompićem’ napao i okrao muškarca (35)

Foto: Riportal

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojničke krađe i razbojništva.

Sumnjiči se da je 15. rujna u trgovini s još jednom muškom osobom otuđio veću količinu higijenskih i prehrambenih artikala, ali ga je djelatnica zatekla i spriječila u daljnjem činjenju opisanog kaznenog djela. Osumnjičeni joj je potom zaprijetio oštećenoj i odgurnuo je uslijed čega je lakše ozlijeđena te se udaljio s otuđenim predmetima.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni  i još jedna muška osoba, u središtu Rijeke, fizički napali 35-godišnjeg hrvatskog državljanina te mu otuđili novčanik.

Materijalna šteta cijeni se na više od 1000 kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen oštećenoj tvrtki iz Omiša, dok je kaznenim djelom oštećen i 35-godišnji hrvatski državljanin.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja