OBITELJSKO NASILJE

Nasilnik iz Rijeke: Brutalno zlostavljao očuha, vrijeđao ga i tukao šakama

Foto: Pexels

Podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv 50-godišnjaka, zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 50-godišnjak 11. travnja oko 19,00 sati u Rijeci, psihički i fizički zlostavljao očuha s kojim živi u zajedničkom kućanstvu.

Iz sadržaja kaznene prijave proizlazi sumnja da je osumnjičenik najprije vrijeđao svog očuha, a potom mu pokušavao istrgnuti mobitel iz ruke kako ne bi pozvao pomoć. Potom je bio nasilan prema njemu zadavši mu više udaraca rukama po glavi i tijelu, priopćio je DORH.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari