NE NASJEDAJTE! Uporni pričljivi prevaranti prate „žrtve“ i nagovaraju ih da kupe skupo a lažno „zepter“ posuđe

Žrtve ove nove „pošasti“ na riječkom području su većinom stariji građani koji pokleknu pred upornim prevearantima i kupuju skupe kutije blještavog no praktički bezvrijednog kuhinjskog posuđa

Širim riječkim područjem ponovno hoda skupina vještih i upornih prevaranata koja nudi blještavo skupo posuđe navodno renomiranog proizvođača koje svojom kvalitetom ne opravdava ni desetinu svoje cijene.

zepter2

Do naše redakcije iz više izvora stigle su informacije o posebno upornim akviziterima-prevarantima koji su u stanju pratiti žrtvu, kada „nanjuše“ mogućnost prevare, od jednog dijela grada na drugi, sve do njezina doma, kako bi ju upornim nagovaranjem i inzistiranjem na kupnji nakraju i „slomili“.

zepter3

Nude „veličanstvene“ i „čudesne“ lonce i tave te „nepoderivi“ pribor za jelo, naravno po basnoslovnoj cijeni.Pristaju i na isplatu u zlatu i dragocjenostima, a kada „žrtva“ poklekne i drugi ukućani shvate da su prevareni, već je kasno – šteta je učinjena.

O svemu je obaviještena i policija koja već istražuje razmjere ove nove domišljate prevare na račun naivnih građana.

zepter1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari