(NE)OBIČNA POLICIJSKA AKCIJA NA CESTAMA U SUBOTU: Doktor Nemec, Mirza Džomba, Mario Mlinarić… pomažu policiji u provođenju akcije „Mir i dobro“

U akciji će sudjelovati osobe iz javnog života – političari, znanstvenici, sportaši, novinari, glumci… – kojei će na lokacijama policijskih nadzora, „savjesnim vozačima“ uručivati prigodne poklone

U povodu predstojećih blagdanskih dana u kojima kroz operativnu akciju „Mir i dobro“ policija nastoji građanima Republike Hrvatske i svima koji se u njoj zateknu pružiti najviši mogući stupanj sigurnosti, u subotu 23. prosinca održat će se preventivno-represivna prometna akcija na području cijele države pa tako i na području Primorsko-goranske županije.

Akcija će se provesti kroz nadzor vozača u smislu poštivanja propisa vezanih za alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva i zaštitnih kaciga, korištenje mobitela, poštivanje ograničenja brzine, odnosno, propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

U akciji će sudjelovati i osobe iz javnog života, političari, znanstvenici, sportaši, novinari, glumci, voditelji i druge medijski eksponirane osobe koje će na lokacijama policijskih nadzora, „savjesnim vozačima“ uručivati prigodne poklone i razmijeniti pokoju riječ. Na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske spomenute javne osobe će u akciji sudjelovati na četiri lokacije:

RIJEKA:

prof.dr. Boris Nemec,ortoped i liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije,
Ivana Bilen, novinarka HRT-a, studio Rijeka,
Mirza Džomba, rukometaš-nositelj olimpijskih odličja, predsjednik Rukometnog saveza PGŽ-a

CRIKVENICA:

Ermina Lekaj Prljaskaj, saborska zastupnica u Saboru RH,
Damir Rukavina, gradonačelnik Crikvenice,
Velimir Piškulić , gradonačelnik Novog Vinodolskog,
Marijan Karlić, načelnik općine Vinodolske,
Leo Brnić i Marino Miličević, svjetski prvaci u boćanju,

MATULJI:

Mario Mlinarić- trener, glumac i TV voditelj

KRK:

Mirela Ahmetović, načelnica Općine Omišalj,

Akcija je dio aktivnosti koje se provode u cilju zaštite svih sudionika cestovnog prometa, radi smanjenja broja prekršaja koji se odnose na kršenje prometnih propisa uzrokovanih neodgovornim ponašanjem pojedinaca, broja prometnih nesreća te ozlijeđenih i stradalih osoba u njima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views