NEPRESTANA KIŠA OTEŽAVA PROMET Mokri kolnik „suučesnik“ prometnih nezgoda u okolici Rijeke

Neprestana kiša koja lijeva „kao iz kabla“ na riječkom području već nekoliko dana uvelike otežava stanje u prometu na cestama širom županije. Posebno je neugodno voziti kroz grad, gdje mnoge razrovane prometnice (zbog radova) u kombinaciji s dosadnim padalinama uvjetuju poprilične gužve ne samo u vršnim satima kada je promet najgušći.

No kiša je „suučesnik“ i u mnogobrojnim prometnim nezgodama koje se ovih dana događaju izvan užeg gradskog središta. Tako je danas poslijepodne vozač automobila sprskih registracijskih pločica blizu križanja autoceste Zagreb-Rijeka s riječkom zabilaznicom izgubio kontrolu nad svojim vozilom: u blagom desnom zavoju „izvrtio“ se pred očima našeg čitatelja koji nam je i poslao ovu fotografiju snimljenu iz svog automobila.

Sreća u nesreći je da nije došlo do sraza s nekim drugim vozilom, a upravo tada prometnicom je prolazilo i vozilo hitne pomoći čiji se vozač zaustavio želeći provjeriti treba li nekome pomoć. Nasreću ozlijeđenih nije bilo, pa je promet tim dijelom ceste vrlo brzo nastavljen na uobičajeni način, kroz dva prometna traka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari