DAN OBILJEŽEN NESREĆAMA

NESREĆA KOD CRIKVENICE! Zbog sudara više vozila promet Jadranskom magistralom otežan i usporen

Foto: Riportal

Pojačani promet na svim “turističkim” prometnim pravcima danas uzima danak u velikom broju prometnih nesreća

Ujutro se jedna prometna nesreća dogodila kod Omišlja na otoku Krku zbog čega je bio usporen i otežan promet tim dijelom Krčke magistrale, u 11.20 je kod trajektnog pristaništa Merag u prometnoj nesreći poginula jedna osoba, a danas iza podneva dogodila se nova prometna nesreća između Crikvenice i Selca.

Zbog ove prometne nesreće, čitatelji nam javljaju, stvorila se velika kolona vozila koja se proteže sve do trgovačkog centra između Crikvenice i Selca!

Foto: Riportal

Za sada okolnosti nesreće nisu poznate – policija ima pune ruke posla oko rečenih nesreća u prometu, tako da će podaci o okolnostima ove nersće biti poznate nešto kasnije.

U svakom slučaju, vozače još jednom pozivamo na opreznu i strpljivu vožnju kako bi ovoga vikenda, u kojem se odvija još jedna velika “smjena turista”, svi stigli sretno na svoja odredišta.

Inače, zog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići (brzina je ograničena na 80 km/h) i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić (brzina je ograničena na 80 km/h). Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari