SREĆA U NESREĆI

Galerija | Nesreća kod Guvernerove: Nakon sudara auto završio na nogostupu na razini niže!

Nesreća se dogodila nešto prije 16 sati

U neobičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto prije 16 sati samo pukom srećom nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Prema prvim izvještajima s terena u nesreći na križanju Ulice žrtava fašizma, Pomerio i Trg Riccarda Zanelle sudjelovala su dva osobna vozila. Nakon sudara jedno je vozilo u Ulici žrtava fašizma odbačeno na nogostup na razinu niže.

Srećom, u tom trenutku -. na inače frekventnom prolazu za pješake – nije bilo osoba koje su, u nekom gorem scenariju, mogle na tom mjestu teško stradati.

Na nogostupu je, kao u klopci, ostao zaglavljen osobni automobil koji bez pomoći vučne službe neće moći biti izvučen s tog mjesta. Kako slijedi operacija ‘spašavanja’ tog vozila, savjetujemo vozače i pješake za povećani oprez prilikom kretanja gradom ovim ‘sjevernim koridorom’.

Na mjestu događaja očekuje se i policijski očevid nakon čega će se više znati o svim okolnostima i točnim uzrocima ove nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari