NESREĆA NA MOSTU

Nesreća na Krčkom mostu! Promet usporen, vozila se propuštaju naizmjence

Foto: Facebook/M.M.H./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se oko 11 sati

Danas oko 11 sati na državnoj cesti DC102 na Krčkom mostu dogodila se prometna nesreća zbog koje je promet neko vrijeme bio u prekidu, a trenutno se vozila propuštaju naizmjence.

U nesreći je sudjelovalo nekoliko vozila, a prema prvim informacijama s terena riječ je o manjem lančanom sudaru u kojem nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid nakon kojeg će biti poznate sve okolnosti i točni uzroci ove nesreće, no već sada se može pretpostaviti kako je uzrok nesreće “ljudski faktor” odnosno vozačevo nepoštivanje pravila o razmaku između vozila.

Inače, danas je pojačan promet na važnijim cestama i graničnim prijelazima. Gužve su i kolone na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom na ulasku te Bosnom i Hercegovinom i Srbijom (Bajakovo) na izlasku iz zemlje, a zbog aktualnih kontrola i pojačanog prometa na nekim su graničnim prijelazima čekanja višesatna (Bregana i Macelj).

Kolone su i na cestama kroz Austriju i Sloveniju do Hrvatske (ispred tunela Karavanke, autocesti Maribor-Ptuj prema GP Macelj, autocesti od Ljubljane prema GP Bregana). Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari