NESREĆA NA KRNJEVU: Sudar Autotrolejeve „dvojke“ i „Suzukija“ usporio promet prema Zametu

Do prometne nesreće došo je danas oko 11 sati, još se utvrđuju okolnosti i točni uzroci sraza autobusa i automobila

Danas oko 11 sati na Krnjevu, točnije na križanju Zvonimirove, Zametske i Liburnijske ulice došlo je do teže prometne nesreće u kojoj su sudjelovali Autotrolejev autobus broj 2 koji prometuje na liniji Srdoči-Trsat i osobni automobil „Suzuki swift“.

Autotrolejev autobus koji se kretao iz smjera Zameta prema Zvonimirovoj ulici i središtu grada sudario se s osobnim automobilom „Suzuki swift“, prema pričanjima očevidaca iz razloga što je vozač osobnog vozila skrećući iz Liburnijske prema Zametskoj oduzeo prednost prolaza autobusu.

Foto: Nada Stanić-Telebar
Foto: Nada Stanić-Telebar

No to su zasad, napominjemo, nepotvrđene i neslužbene verzije događaja , a točan uzrok ove nesreće utvrdit će policijski službenici koji su vrlo brzo po izbijanju nesreće stigli na poprište događaja kako bi obavili očevid.

Također prema neslužbenim podacima teže ozlijeđenih osoba nije bilo, no nekoliko s lakšim ozljedama jest, i u autobusu javnog gradskog prijevoznika, jer su uslijed kočenja i udara u automobil neki putnici iz autobusa izgubili ravnotežu i udarili u sjedala.

Zbog prometne nesreće na jednom od najfrekventnijih raskrižja u širem središtu grada promet je tim dijelom Rijeke neko vrijeme bio otežan i znatno usporen, zbog čega su se tijekom nekoliko desetaka minuta na prilazima raskrižju stvarale i duže kolone vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari