PROMET SE ODVIJA USPORENO

NESREĆA NA ZAOBILAZNICI! Motociklist stradao u tunelu Škurinje; vozi se uz ograničenje brzine

Foto: Riportal/C.B.

Nesreća se dogodila nešto prije 18 sati. Promet je u smjeru Zagreba odnosno Krčkog mosta usporen i odvija se jednim prometnim trakom

Danas poslijepodne, nešto prije 18 sati na riječkoj zaobilaznici u tunelu Škurinje I dogodila se prometna nesreća u kojoj su, prema prvim izjavama s terena, sudjelovali osobno vozilo i motocikl.

Iz za sada nepoznatih razloga motociklist je nakon sraza s osobnim vozilom pao na kolnik. Promet je neko vrijeme bio u prekidu, a na mjesto nesreće stigli su pripadnici hitnih službi. Težina ozljeda vozača motocikla njemačkih registarskih oznaka za sada nije poznata.

Vozi se uz ograničenje brzine 50 km/h. Iz HAK-A mole vozače za strpljenje

“Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta, cestama u priobalju, na Krčkom mostu u oba smjera i pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku u Hrvatsku. U zonama privremene regulacije prometa moguće su povremene smetnje, vožnja u koloni ili kraći zastoji. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje.”, upozoravaju iz HAK-a

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari