Neugodno iskustvo Riječanke u šopingu u Palmanovi: “Napravila sam kobnu pogrešku…”

Foto: Facebook

U redakciju nam se javila Riječanka (podaci poznati redakciji!) želeći podijeliti svoje neugodno iskustvo tijekom šopinga u Palmanovi, kako se nešto slično ne bi dogodilo i drugima!

Trebao je to biti dan ispunjen opuštanjem uz “gušte” kupovanja, no na kraju se pretvorio u nešto posve suprotno.

Evo kako Riječanka opisuje što joj se dogodilo:

“U subotu 2. studenog bila sam u šopingu u Palmanova Outlet Villageu, i kao većina kupaca nakon obavljene kupnje odnijela sam vrećice s kupljenom robom u automobil. Oko 17-18 sati odnijela sam posljednje vrećice u auto i “skočila” samo u trgovački centar osvježiti se nekim napitkom. I baš tada su mi iz auta ukrali – sve!”, ispričala nam je ogorčena Riječanka i dodala kako se odlučila javiti sa svojom pričom kako i drugi ne bi ponovili njezinu pogrešku.

“Znam da puno ljudi iz PGŽ posjećuje taj trgovački centar pa ih želim upozoriti da pripaze, kako im se ne bi dogodilo isto što i meni. Znači, ako idete u kupnju u Italiju, nikako ne nosite vrećice u auto prije no što sve obavite! Radije sve stvari nosite u rukama, ma koliko vam to teško bilo. Lopovi vas naime vrebaju na parkingu, očitaju vam kod s ključa i kad krenete od auta otvore vaše vozilo i jednostavno pokupe sve iz njega.”, upozorava ova Riječanka razočarana u kupnju u u Palmanova Outlet Villageu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari