GORNJE VRATNO

Nevjenčana supruga zabila mladiću nož u bubreg; Policija dojavu dobila iz Hitne gdje su zaprimili pacijenta

Photo: Marko Jurinec/PIXSELL.

Nad njom se sada provodi kriminalističko istraživanje radi sumnje na počinjenje kaznenog djela Ubojstva u pokušaju

Tijekom vikenda, Policijska uprava Varaždinska zaprimila je dva poziva Hitne medicinske službe. U jednom slučaju riječ je bila o dvojici ozlijeđenih mladića pronađenih kraj ugostiteljskog objekta, a u drugom slučaju radilo se o obiteljskom nasilju koje je preraslo u pokušaj ubojstva, prenose RTL Vijesti. 

Kako navodi policija, u nedjelju, 16. siječnja Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske je zaprimio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je njihova ekipa izašla na intervenciju u Gornje Vratno, gdje je muškarac starosti 27 godina zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu bubrega.

Temeljem dojave, na mjesto događaja izašli su i policijski službenici PU varaždinske te zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koji su obavili očevid. Očevidom je utvrđeno da je istog dana oko 12.30 sati u Gornjem Vratnu, 28-godišnja žena nožem nanijela ubodnu ranu u predjelu bubrega svojem 27-godišnjem nevjenčanom suprugu.

On je u strahu od daljnjeg napada uspio pobjeći iz kuće te je zatražio pomoć, a nakon ukazane liječničke pomoći prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju i trenutno je van životne opasnosti.

Dodaju i kako je žena nakon počinjenog kaznenog djela pobjegla, ali je naknadno oko 16 sati pronađena i uhićena po policijskim službenicima. Nad njom se sada provodi kriminalističko istraživanje radi sumnje na počinjenje kaznenog djela Ubojstva u pokušaju, a po dovršetku istraživanja ista će biti predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske, zaključili su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari