PREDANI PRITVORSKOM NADZORNIKU

NEVJEROJATNO! Djelatnik trgovine u Delnicama omogućavao četveročlanoj bandi da kradu artikle iz trgovine

Foto: Pixell

Zbog počinjenja kaznenog djela krađe, kao i dvije prijevare, dvoje hrvatskih državljana je predano pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad četvero hrvatskih državljana, starosti od 18 do 43 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Od navedenih osoba se njih troje sumnjiči da su u dogovoru 5. siječnja iz trgovačkog centru na području Delnica otuđili više različitih prehrambenih i higijenskih artikala u vrijednosti oko 4.700 kuna, a u tome im je pomogao i 43-godišnji djelatnik trgovine.

Uz navedeno, tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno kako je 29-godišnja hrvatska državljanka prošle godine u kolovozu, u dva navrata počinila dvije prijevare na štetu tijela državne uprave čime je Državnom proračunu RH prouzročena materijalna šteta od 13.840 kuna.

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela krađe, mjerodavnom državnom odvjetništvu su kazneno prijavljeni hrvatski državljani starosti 18, 33 i 43-godine, a 29-godišnjakinja uz krađu i za navedena dva kaznena djela prijevare, te je s 33-godišnjakom predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari