PREDANI PRITVORSKOM NADZORNIKU

NEVJEROJATNO! Djelatnik trgovine u Delnicama omogućavao četveročlanoj bandi da kradu artikle iz trgovine

Idi na originalni članak
Foto: Pixell

Zbog počinjenja kaznenog djela krađe, kao i dvije prijevare, dvoje hrvatskih državljana je predano pritvorskom nadzorniku

Oglas

Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad četvero hrvatskih državljana, starosti od 18 do 43 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Od navedenih osoba se njih troje sumnjiči da su u dogovoru 5. siječnja iz trgovačkog centru na području Delnica otuđili više različitih prehrambenih i higijenskih artikala u vrijednosti oko 4.700 kuna, a u tome im je pomogao i 43-godišnji djelatnik trgovine.

Uz navedeno, tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno kako je 29-godišnja hrvatska državljanka prošle godine u kolovozu, u dva navrata počinila dvije prijevare na štetu tijela državne uprave čime je Državnom proračunu RH prouzročena materijalna šteta od 13.840 kuna.

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela krađe, mjerodavnom državnom odvjetništvu su kazneno prijavljeni hrvatski državljani starosti 18, 33 i 43-godine, a 29-godišnjakinja uz krađu i za navedena dva kaznena djela prijevare, te je s 33-godišnjakom predana pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version