NA SJEVERU ZEMLJE

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Quadom zbog neprilagođene brzine sletjeli u rijeku i poginuli

Pixabay/Pixsell

Navode kako su u četvrtak, 11. travnja oko 20 sati, muškarci u starosti od 33 i 39 godina vozili quadom šetnicom uz rijeku van mjesta Tuhovec. Uslijed neprilagođene brzine, quad je sletio u korito rijeke. Oba muškarca tada su poginula, piše Net.hr.

Policijska uprava varaždinska objavila je detalje o tragediji u Tuhovcu kod Varaždina u kojoj su poginula dvojica muškarca.

Navode kako su u četvrtak, 11. travnja oko 20 sati, muškarci u starosti od 33 i 39 godina vozili quadom šetnicom uz rijeku van mjesta Tuhovec. Uslijed neprilagođene brzine, quad je sletio u korito rijeke. Oba muškarca tada su poginula.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina. Tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija. Policija utvrđuje sve okolnosti nesretnog događaja, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari