Nijemac (43) u Rovinju na romobil postavio kameru i snimao golu djecu, policija mu u kamperu pronašla još hrpu snimki

Foto: Ilustracija/ Pixsell,Riportal

Zbog sumnje da je na upravljač romobila postavio mobitel te neovlašteno snimao i fotografirao nagu djecu u jednom rovinjskom turističkom kampu, policijski službenici priveli su 43-godišnjeg njemačkog državljanina, izvijestila je u utorak istarska policija, piše Index.

Naime, rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim njemačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Njemačkog državljanina policijski službenici uhitili su u nedjelju, 26. svibnja oko 14 sati, nakon dojave zaštitara da su zadržali muškarca za kojeg sumnjaju da je u kampu snimao nagu djecu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni kod ugostiteljskog objekta u jednom turističkom kampu u Rovinju na upravljač romobila postavio mobitel te je neovlašteno snimao i fotografirao nagu djecu.

Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga kampera u kojem osumnjičeni boravi te je pronađeno više prijenosnih računala, kamera, mobiteli i druga oprema s fotografijama i snimkama inkriminirajućeg sadržaja.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, njemački državljanin je u poslijepodnevnim satima 27. svibnja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Muškarac je priveden u pritvorsku jedinicu policijske uprave te se protiv njega podnosi kaznena prijava, piše Index.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari