ČULI SU SE I PUCNJEVI

NOĆAS KAOS NA A1 Masovna tučnjava Torcide s policijom! Dvoje propucanih, puno ozlijeđenih, promet blokiran u oba smjera

Za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac

Nakon utakmice Dinamo – Hajduk (3:1), krenuo je masovni povratak Torcide prema jugu, a na putu su izbili i neredi, odnosno opća tučnjava s policijom, pa je tako zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Lučko i Karlovac. Autocesta je zatvorena u oba smjera.

Twitter profil 101% Ultras koji prati navijačku scenu objavio je fotografiju s odmorišta na kojoj se vide navijači kako leže na podu okruženi policijom. Profil navodi kako je fotografija nastala nakon derbija, ali Net.hr nije uspio potvrditi da se radi o autentičnoj fotografiji, premda su je objavili i neki drugi mediji.

Na odmorištu Desinec došlo je do opće tučnjave Torcide s policijom, javlja Dnevnik.hr. Prema prvim informacijama velik je broj ozlijeđenih.

Torcida se zaustavila na odmorištu i tada je situacija eskalirala. Policijske snage brzo su dobile pojačanje, a stvari su se zakuhale na spomenutoj benzinskoj postaji i oko nje te brzo otele kontrolo. Tako je zatvorena čitava ta dionica autoceste i to u oba smjera.

Čuli su se pucnjevi!?

Prema neslužbenim informacijama Dnevnik.hr-a čuli su se i pucnjevi. Policija je navodno koristila suzavac i gumene metke, no to nije potvrđeno. Neki svjedoci tvrde da su čuli pucnjeve, u ovom trenutku nije jasno je li policija koristila gumene metke ili pucala u zrak.

Podsjetimo, Torcida nije bila na stadionu zbog odluke Dinamovog osiguranja da im ne dopuste ulazak bubnjevima i ostalim navijačkim rekvizitima.

Iz policije nisu točno rekli o čemu se radi, već samo da je postupanje u tijeku.

Dodajmo kako su neredi bili i kod stadiona Maksimir gdje su se navijači Dinama, Bad Blue Boysi, sukobili s policijom, a ulicom su letjele boce, čaše i pepeljare. Policija je dolaskom pojačanja uspjela rastjerati navijače, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari