Noćas teško ozlijeđen 18-godišnjak, tučnjava na autocesti izbila zbog navijačkih nesuglasica?

Photo: Ilustracija (Ivica Galovic/PIXSELL

Na auto-cesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira odnosno tučnjave

Noćas, 12. kolovoza oko 1 sat na auto-cesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba.

U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je radi pružanja liječničke pomoći prevezen u KBC Rijeka.

U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti.

Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa.

Prema zasad nepotvrđenim i neslužbenim informacijama, do sukoba većeg broja osoba došlo je zbog navijačkih nesuglasica.

Neslužbeno, na autocesti su se srele, slučajno ili dogovoreno, dvije veće navijačke skupine, Armada i Torcida,  na povratku s gostovanja gdje su pratili svoje klubove.

Pripadnici Torcide vraćali su se iz Koprivnice gdje je Hajduk igrao sa Slaven Belupom dok su se pripadnici Armade vraćali iz Velike Gorice gdje su igrali s Goricom.

Kako je točno došlo do teškog ranjavanja ovog 18-godišnjaka, zasad još nije poznato. Odgovor na to pitanje dobit ćemo nakom provedenog kriminalističkog istraživanja s ciljem utvrđivanja sudionika događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari