VOZAČKA MU ODUZETA JOŠ 2017.

Noćna drama na Turniću: Policija zaustavila Fiat pulskih tablica a vozač počeo bježati! Ubrzo je otkriveno zašto

Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL

Policija je 35-godišnjaka zatekla u upravljanju osobnim vozilom iako mu je vozačka dozvola oduzeta još 2017. godine.

Noćas su tijekom redovnog nadzora policijski službenici I. policijske postaje Rijeka na području Turnića pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Fiat pulskih registracijskih oznaka, međutim vozač se oglušio na policijske znakove i pobjegao, priopćila je policija.

“Riječ je o 35-godišnjem hrvatskom državljaninu kojega je policija zaustavila poslije pola noći no on je napustio vozilo i pokušao pobjeći. Policijski službenici su ga vrlo brzo sustigli i priveli na postupanje.”, izvijestili su iz policije.

Utvrđeno je da je 35-godišnjak upravljao vozilom bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta još 2017. godine zbog izbjegavanja liječničkog pregleda, a sa sobom nije imao ni osobnu iskaznicu.

“Završetkom istraživanja, zbog počinjenih prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 35-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog kojim mu je predložena novčana kazna od 13 000 kuna. Tijekom dana će u prekršajnom postupku biti doveden nadležnom prekršajnom sucu u općinski sud radi donošenja presude.”, dodali su iz policije.

Također je prekršajno sankcioniran i u skladu s odredbama Zakona o osobnoj iskaznici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari