KAZNENO PRIJAVLJEN

NOĆNA MORA Vlasnik u šumi se namučio dok je pripremio drva za ogrijev, a onda… šok!

Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Navedenim kaznenim dijelima 29-godišnjak je oštetio tvrtku iz Delnica i hrvatskog državljanina na iznos od oko 12.200 kuna

Delnička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela krađe i teške krađe.

Spomenuti 29-godišnjak se sumnjiči da je između 18. travnja i 15. svibnja ove godine u šumskom predjelu na širem delničkom području otuđio drva za ogrjev pripremljena za odvoz u vlasništvu 44-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nadalje, sumnjiči se da je 22./23. svibnja provalio u rasadnik tvrtke na delničkom području i otuđio više komada aluminijskih cijevi.

Navedenim kaznenim dijelima 29-godišnjak je oštetio tvrtku iz Delnica i hrvatskog državljanina na iznos od oko 12.200 kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih dijela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari