NOĆNI VATRENI OBRAČUN: Policija istražuje zašto je 60-godišnjak upucan u parku u Cambierievoj ulici

U središtu Rijeke sinoć je došlo do prizora kakve viđamo  uglavnom u filmovima – u Cambierievoj ulici, vatreni obračun završio je stradanjem 60-godišnjeg muškarca

Policija je sinoć iza 21 sat trakama ogradila područje Parka Vinka Frančiškovića uz Cambierievu ulicu, blizu ulaza u KBC Rijeka i riječkog Željezničkog kolodvora, izuzimajući tragove vatrenog okršaja u kojem je nekoliko desetaka minuta ranije deblji kraj izvukao 60-godišnji hrvatski državljanin koji je ranjen hicima iz revolvera od strane, policija je sinoć priopćila, nepoznate muške osobe. Očevid je u jednom trenutku prekinut zbog kiše, i nastavljen danas ujutro.

Prema pričama nekih očevidaca, sukob se začeo u obližnjem kafiću, a nastavio se, nažalost, na ulici i to pucnjavom iz vatrenog oružja.

Policija inenzivno radi na rasvjetljavanju toga slučaja koji je sinoć uznemirio žitelje toga dijela grada. Pokušavaju se rasvijetiliti motivi obračuna i razjasniti sve okolnosti nemilog događaja.

Šezdesetogodišnjak, koji je stradao u pucnjavi u subotu navečer teže je ozlijeđen ali nije u životnoj opasnosti, a osumnjičeni za pucnjavu nalazi se u policijskom pritvoru, doznaje se iz operativnog dežurstva primorsko-goranske Policijske uprave.

Iz policije navode da je ozlijeđeni muškarac zadobio teže ozljede ramena, vrata i nadlaktice te da je operiran u riječkoj bolnici.

Osumnjičeni je, pak, u policijskom pritvoru, a kriminalistička istraga traje.

Foto: facebook Oliver Petrović
Foto: facebook Oliver Petrović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari