Nova meta lopova u Rijeci: Aparati za napitke i grickalice?!?

Foto: Ilustracija

Osumnjičenog je policija zatekla 10. studenoga u središtu Rijeke, vrlo brzo po dojavi o počinjenju kaznenog djela te je priveden u službene prostorije policije.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Osumnjičenog je policija zatekla 10. studenoga u središtu Rijeke, vrlo brzo po dojavi o počinjenju kaznenog djela te je priveden u službene prostorije policije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je između 25. listopada i 10. studenoga na području Rijeke provalio u 25 aparata za napitke i grickalice.

U većini slučajeva u navedene aparate provaljivao je na raznim odjelima zdravstvene ustanove u Krešimirovoj i Cambierijevoj ulici, u dva navrata na lokaciji u Ulici Tome Strižića te jednom na gradilištu bivše tvornice u Krešimirovoj ulici i na prostoru kontejnerskog terminala na Brajdici.

Iz navedenih aparata uglavnom je otuđivao novac, a u sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađen manji dio otuđenog novca. Sveukupna šteta nastala počinjenjem ovih kaznenih djela cijeni se na najmanje 12.500 kuna, za koliko je oštećena tvrtka sa sjedištem na području Istarske županije u čijem su vlasništvu aparati za napitke i grickalice.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen za počinjenje 11 teških krađa i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari