NOVA POŠAST NA CESTAMA: Sve više vozača „gubi kompas“ i riječkom zaobilaznicom kreće u krivom smjeru!

Foto: Ilustracija (Facebook)

Teško je shvatiti i objasniti otkud toliko vozača u posljednje vrijeme na raskrižjima odabire krivi smjer kretanja – jasno je samo da time dovode ne samo sebe već i brojne druge sudionike u prometu u veliku opasnost!

Posljednji takav slučaj zabilježen je danas na riječkoj zaobilaznici blizu čvora Sv. Kuzam, javljaju posjetitelji društvenih mreža. Kao što se vidi na fotografiji objavljenoj u Facebook grupi Policija zaustavlja – Rijeka i okolica (G. Čargonja), jedan vozač ušao je u suprotni trak a onda neodlučan zaustavio vozilo na kolniku.

Pretpostavka je da se potom nekako okrenuo i nastavio vožnju u pravom smjeru, no izazvao je bijest posjetitelja društvenih mreža koji ne biraju riječi za u tolikoj mjeri nesavjesne vozače, ili one kojima bi jednostavno dobro došlo – ponavljanje gradiva iz auto-škole.

Neki sve veći broj vozila u krivom smjeru na autocestama i riječkoj zaobilaznici obrazlažu mišljenjima kako je “dosta ljudi izgubljeno u svojim mislima zbog gomile dnevnih  obaveza i borbe za preživljavanje”, dok drugi ipak za sve krive – lakomislenost, neznanje i vozačku nekulturu pojedinaca kojima bi na licu mjesta zbog ovakvih prekršaja u prometu trebalo na duži rok oduzimati vozačke dozvole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari