EKSKLUZIVNO DONOSI RTL

Video | Nova snimka otkriva nove detalje krvavog sukoba u Ateni. Michalisa Katsourisa slučajno ozlijedio AEK-ovac?

Michalis i navijač u bordo majici usporedno trče. U jednom trenutku Michalis dodiruje navijača u bordo majici po ramenu. Michalisova lijeva ruka zamahuje prema natrag, a navijač u bordo majici desnom rukom zamahuje u smjeru ubijenog navijača

RTL je u posjedu snimke iz spisa koja navodno prikazuje da je grčkog navijača Michalisa Katsourisa (29) slučajno ozlijedio AEK-ov navijač koji je u trenutku izgreda nosio bordo majicu.

U trenutku koji navodno pokazuje ubod, dvojica navijača (na snimci od 54 sekunde do 1:13 op.a.), jedan u plavoj (Michalis, op.a.) i jedan u bordo majici trče usporedno jedan s drugim. Obojica s kacigama na glavi, donosi RTL Danas.hr.

U jednom trenutku Michalis dotiče navijača u bordo majici po ramenu. Inercijom trka Michalisova lijeva ruka zamahuje prema natrag, a bordo desnom rukom, u kojoj drži nepoznati predmet, zamahuje u smjeru ubijenog navijača.

Taj dio najvjerojatnije pokazuje trenutak u kojem je došlo do kobne posjekotine s unutarnje strane nadlaktice Michalisa. Trzaj koji radi desnom rukom indicira da ga je nešto zaboljelo. Odmah nakon tog trenutka vidljivo je da navijač u bordo majici maše unatrag desnom rukom u kojoj je vidljiv duži predmet.

Michalis se udaljio južnom stranom stadiona, primjećuje nešto na svojoj majici, skida kacigu i gleda u svoju lijevu ruku. Nastavlja trčati prema kiosku u koji ulazi minutu i 17 sekundi kasnije otkad je zadobio kobnu porezotinu. Djelatnik kioska hitnu pomoć pozvao je devet minuta nakon što je ozlijeđeni navijač ušao u njegov kiosk, a u međuvremenu mu nije pružio nikakvu pomoć. Točno 24 minute nakon kobnog događaja, sanitetsko vozilo dolazi do kioska gdje je Michalis već bio u teškom stanju.

U međuvremenu, navijač za kojeg se vjeruje da ga je ubo Michalisa ulazi na terasu ugostiteljskog objekta iz kojeg kasnije izlazi bez kacige i noža pa se nastavlja obračunavati s navijačima Dinama, a onda ponovno bježi u bistro. Kada je policija došla na poprište, navijači Dinama daju se u bijeg, a navijač u bordo majici ponovno izlazi iz bistroa i udaljava se južnom stranom stadiona. Zaustavljaju ga dvojica navijača AEK-a i pokazuju u smjeru bistroa i tada kreće rasprava među njima. On se vraća po kacigu i iz bistroa istrčava s njom. Ispred ga je sačekao drugi navijač s kojim je napustio kadar nadzorne kamere, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari