NOVA TRAGEDIJA NA ISTOM MJESTU: Pješakinja poslijepodne stradala u naletu automobila u Istarskoj ulici u Rijeci

Pješakinja je vjerojatno pokušala prijeći ulicu malo dalje od pješačkog prijelaza kada je na nju naletio automobil

„Strašan prizor iznad Atletske dvorane na Kantridi – žena je ležala u lokvi krvi nasred glavne prometnice, na kolniku Istarske ulice, a nekoliko ljudi oko nje nastojalo joj je pomoći u očekivanju vozila hitne pomoći“, pričaju nam očevici nesreće koja se danas nešto prije 17 sati dogodila u Istarskoj ulici u Rijeci, gotovo na istom mjestu gdje je prije tjedan dana u zoru kod kućnog broja 12 došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala ženska osoba, vozačica osobnog vozila „Renault clio“.

Pješakinja, žena srednje dobi, koja je stradala danas poslijepodne vjerojatno je pokušala prijeći ulicu tek malo dalje od pješačkog prijelaza ili na samom pješačkom prijelazu (prema raznim svjedocima, a utvrdit će policija) kada je na nju naletio automobil riječke tvrtke koja se bavi pružanjem usluga taksija. Automobil se kretao brzinom koja vozaču nije omogućila da zaustavi vozilo na vrijeme, prije udara u pješakinju.

Na mjesto nesreće brzo je stigla ekipa hitne pomoći koja je ozlijeđenu ženu odvezla na hitni trakt riječkog KBC-a.

Dok su policijski službenici obavljali očevid promet je neko vrijeme tekao otežano i usporeno.

Istraga će donijeti konačan sud o tome kako je došlo do ove teške prometne nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari