VELIKA TRNOVICA

Nova tragedija u Hrvatskoj! Muškarac napao mještane sjekirom, potom ozlijedio troje policajaca a kada su ga savladali – umro

Na mjesto događaja upućeno je šest policijskih službenika koji su pokušali smiriti muškarca, no prijetio im je nožem i sjekirom. Policijski službenici bili su prisiljeni upotrijebiti fizičku snagu i sprej s nadražujućom tvari kako bi svladali muškarca te su ga vezali, piše Net.hr.

Danas je policijska postaja Garešnica primila je dojavu u 7:10 sati o psihički rastrojenom muškarcu koji je izašao traktorom na cestu u Velikoj Trnovitici. Prema izvještaju, muškarac je nakon silaska s traktora prijetio dojavitelju i građanima nožem.

Na mjesto događaja upućeno je šest policijskih službenika koji su pokušali smiriti muškarca, no on se oglušio na njihove zapovijedi i prijetio im nožem i sjekirom. Policijski službenici bili su prisiljeni upotrijebiti fizičku snagu i sprej s nadražujućom tvari kako bi svladali muškarca te su mu stavili sredstva za vezivanje.

Tijekom intervencije, ozlijeđena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica.

Policijski službenici su na mjesto događaja pozvali hitnu medicinsku pomoć. Neposredno prije njihovog dolaska, muškarcu je pozlilo. Djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati muškarca, no on je preminuo na mjestu događaja.

Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari