STRAŠNA NESREĆA

Novi detalji strašne tragedije: Djevojčicu (4) u pregrijanom automobilu je pronašla majka

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Četvorogodišnja djevojčica, pronađena je mrtva u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banje Luke, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla od toplotnog udara, odnosno usljed ekstremnog pregrijavanja.

U Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci navode da je djevojčica, bez znakova života, pronađena u subotu oko 16.30 sati u automobilu koji je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće u zaseoku Dragičevići, piše Avaz.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se djevojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je točno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu, prenose Vijesti.hr

“U automobilu je provela najmanje dva sata, što je dovelo do pregrijavanje tijela i smrti”, kaže izvor blizak istrazi.

Djevojčicu je u automobilu pronašla majka, koja je u drugom stanju. Pokušala ju je reanimirati i pozvala Hitnu pomoć koja je, nažalost, samo mogla konstatirati smrt.

VIDEO DANA:

Mještani kažu da je majka u vrijeme tragedije bila u kući gdje je uspavljivala mlađeg sina. Djevojčica bi u to vrijeme obično odlazila u kuću bake i djeda, koja se nalazi pored njihove. Tako je bilo i ovaj put, ali se djevojčica navodno iskrala i otišla se igrati. Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pijesak, ušla je u otključano vozilo koje je cijeli dan stajalo na suncu i preminula je od toplotnog udara.

Navode i da se radi o obitelji koja je porijeklom iz Dragičevića, ali žive i rade u Njemačkoj. Prije nekoliko dana su doputovali na odmor u BiH i boravili su u svojoj kući, koju su sagradili nedaleko od roditeljske kuće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari