NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Tin u trenutku ubojstva nije bio sam, uhićena još trojica

Na tom tulumu bile su i dvije osobe koje su uhićene, a kojima je Tin navodno povjerio što je učinio. Ni jednom od tih momaka nije palo na pamet da prijave zločine policiji

U trenutku kada je u subotu poslijepodne 19-godišnji Tin Šunjerga u polju kod Čiste Velike iz vatrenog oružja ubio svoju 45-godišnju majku, s njim je bio još jedan mladić i on je također jučer uhićen, s još dvojicom prijatelja koji su znali da je Šunjerga ubio majku, a par sati kasnije i oca, ali nisu to prijavili policiji, piše ŠibenikIN.

Nakon ubojstva majke, kojoj je oduzeo život u subotu oko 16 sati, osumnjičeni Šunjerga otišao je ubiti svoga oca koji je lišen života oko 18 sati, a onda se s društvom zaputio na rođendansku zabavu u jednoj privatnoj kući u vodičkom zaleđu gdje je bilo dvadesetak osoba, mahom njegovih vršnjaka, podsjeća ŠibenikIN.

Na tom tulumu bile su i dvije osobe koje su uhićene, a kojima je Tin navodno povjerio što je učinio. Ni jednome nije palo na pamet da prijave zločine policiji. Umjesto toga, na tulumu se pilo, uzimale su se droge, a postoje indicije da je i tamo bilo pucnjave iz vatrenog oružja kojim su počinjena oba ubojstva. Prema svemu sudeći, riječ je o privatnom očevom pištolju, za koji je posjedovao urednu dozvolu, a kojeg je se mladić dokopao provalom u trezor u kojem je oružje bilo pohranjeno.

Tijekom dana će policija ispitivati sve osobe koje su bile na toj privatnoj zabavi u jednoj kući u vodičkom zaleđu, a tri privedene osobe mogle bi odgovarati za kazneno djelo neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.