VELIKA TRAGEDIJA

Novi detalji tragedije: Sudar s kolima Hitne pomoći izazvao 44-godišnjak pod utjecajem alkohola

Foto: Informativni centar Virovitica

Vozač Hitne pomoći pokušao je preteći Golf kojeg je vozio alkoholizirani muškarac, no sudarilo se i prevrnulo

Dvije su osobe poginule, a dvije teško ozlijeđene u prometnoj nesreći u ponedjeljak u Suhopolju, u kojoj su sudjelovali vozilo Hitne pomoći i osobni automobil, izvijestila je virovitičko-podravska Policijska uprava, piše Net.hr

Nesreća se u 17,40 sati dogodila na Državnoj cesti D2, u Ulici kralja Tomislava kod kućnog broja 111, a u njoj su sudjelovali vozilo Hitne pomoći i osobni automobil. Prvu pomoć ozlijeđenima su pružili su mještani i vatrogasci DVD Suhopolje. Vozilom Hitne pomoći prevezeni su Opću bolnicu Virovitica gdje su dvije osobe umrle.

VIDEO DANA:

Od teških ozljeda umrla je medicinska sestra i pacijentica. Liječnici se bore za život vozača hitne pomoći, a liječnica je stabilno. Došlo je do slijetanja vozila Hitne pomoći, a što se točno dogodila policija će utvrditi očevidom. Ipak, čini se da je nesreći kumovao alkohol.

“Vozilo Hitne pomoći u Ulici kralja Tomislava pokušalo preteći osobno vozilo kojim je upravljao 44-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,16 promila gdje je pritom došlo do kontakta vozila nakon čega je vozilo Hitne pomoći sletjelo sa ceste i prevrnulo se”, rekao je za Dnevnik.hr Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko podravske.

Vozač Golfa virovitičkih registracija u nesreći je prošao neozlijeđen, doznaje Jutarnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari