Objavite imena ovih jadnika! Policija uhitila kukavice koje su pretukle nemoćnog starca

Idi na originalni članak

‘Jedan je uhićen na području Pule, a dvojica na području Zagreba’

Oglas

Pulu je šokirao zločin koji se zbio u ranojutarnjim satima, kad su trojica mladića teško pretukla 77-godišnjeg umirovljenika na terasi jednog kafića. Srećom, sve su snimile nadzorne kamere pa je policija brzo pronašla počinitelje.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Zamaskirani huligani u Puli pretukli umirovljenika! ‘Slomili su mu tri rebra’ 

Konkretnije, dvojica nasilnika su uhićena, a za trećim se još traga.

“Pulska je policija danas oko 11.50 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je ozlijeđen na Danteovom trgu u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su tri nepoznata počinitelja nakon verbalnog sukoba fizički napala 77-godišnjeg muškarca. Njemu je pružena pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je stariji muškarac teško ozlijeđen. Policijski službenici su u večernjim satima uhitili dvojicu mladića koji se dovode u vezu s nasiljem. Jedan je uhićen na području Pule, a drugi na području Zagreba. Za trećim se počiniteljem traga, no policiji je poznat njegov identitet. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, naveli su iz Policijske uprave te se vrlo brzo nadopunili:

“Tijekom večeri na području Zagreba uhićen je i treći muškarac.’

Umirovljenik Evelino Vale, kojem su slomljena tri rebra i ruka, oporavlja se.

“Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9.30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama . Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima”, kazao je za Glas Istre Evelino.

Exit mobile version