Objavite imena ovih jadnika! Policija uhitila kukavice koje su pretukle nemoćnog starca

‘Jedan je uhićen na području Pule, a dvojica na području Zagreba’

Pulu je šokirao zločin koji se zbio u ranojutarnjim satima, kad su trojica mladića teško pretukla 77-godišnjeg umirovljenika na terasi jednog kafića. Srećom, sve su snimile nadzorne kamere pa je policija brzo pronašla počinitelje.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Zamaskirani huligani u Puli pretukli umirovljenika! ‘Slomili su mu tri rebra’ 

Konkretnije, dvojica nasilnika su uhićena, a za trećim se još traga.

“Pulska je policija danas oko 11.50 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je ozlijeđen na Danteovom trgu u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su tri nepoznata počinitelja nakon verbalnog sukoba fizički napala 77-godišnjeg muškarca. Njemu je pružena pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je stariji muškarac teško ozlijeđen. Policijski službenici su u večernjim satima uhitili dvojicu mladića koji se dovode u vezu s nasiljem. Jedan je uhićen na području Pule, a drugi na području Zagreba. Za trećim se počiniteljem traga, no policiji je poznat njegov identitet. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, naveli su iz Policijske uprave te se vrlo brzo nadopunili:

“Tijekom večeri na području Zagreba uhićen je i treći muškarac.’

Umirovljenik Evelino Vale, kojem su slomljena tri rebra i ruka, oporavlja se.

“Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9.30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama . Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima”, kazao je za Glas Istre Evelino.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari