OBUSTAVLJEN PROMET AUTOCESTOM A1: U teškoj nesreći kod Karlovca poginula jedna osoba

Foto: KAportal

HAK vozačima savjetuje obilazak državnom cestom DC1, starom karlovačkom cestom, sa čvora Karlovac u smjeru Zagreba i sa čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A-1 kod Čvora Karlovac jedna je osoba poginula, dok su dvije teško ozlijeđene, javlja KAportal.

Nesreća se dogodila oko 16,45 sati kad je pick – up automobil koji se kretao iz smjera Zagreba naletio na rasvjetni stup na sredini između dvije trake autoceste te u strahovitom srazu više se puta okrenuo i smrskao do neprepoznatljivosti.

Kako saznajemo s mjesta nesreće, dvije su osobe prilikom prevrtanja ispale iz vozila te pale na suprotnu traku autoceste. Jedna je na mjestu poginula, dok je druga teško ozlijeđena. Nesretni putnik je preletjevši ogradu pao na drugi automobil koji se kretao iz pravca Rijeke, te je vjerojatno i poginuo prilikom tog udarca. Teško je ozlijeđena i osoba koja je prilikom prevrtanja ostala u automobilu.

kaportal2

Automobil pick-up je prevozio keramičke pločice koje su sad razasute na obje trake autoceste, a stravičnu sliku upotpunjuju i dvoja kola hitne službe, vatrogasci, smrskano vozilo, i kolone koje čekaju u oba smjera.

Članak u cijelosti pročitajte na stranicama KAportala!

Vijesti.hr
Foto: Kaportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari