OČEVID U TIJEKU: Motociklist stradao u prometnoj nesreći u Osječkoj ulici

Do nesreće je došlo, životnim ironijama nikada kraja, točno ispod reklamnog panoa koji oglašava – novu seriju moticikala prestižne marke!

Danas poslijepodne, oko 17 sati, u Osječk0j ulici u Rijeci, točno kod ulaza na benzinsku postaju Petrola, došlo je do prometne nesreće u kojoj je stradao vozač motocikla koji s es motociklom našao na kolniku kraj betonskog zida.

moto1

Prema pričanjima nekih očevidaca, do nesreće je došlo kada je vozaču motocikla oduzeta prednost kretanja od strane osobnog vozila “renault” čija je vozačica pokušala nepropisno skrenuti prema benzinskoj postaji.  Nakon sudara, vozačica je u stanju šoka dočekala djelatnike hitne službe.

No točan uzrok nesreće utvrdit će policija koja je ubrzo stigla na mjesto nesretnog događaja, baš kao i djelatnici drugih hitnih službi što je vidljivo i na fotografijama našeg suradnika.

moto3

Nažalost, dolaskom ljetnih mjeseci povećan je i broj prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozila na dva kotača. Stoga se s vim vozačima, i onima na dva i onima na četiri ili više kotača, preporuča povećanje pažnje prema situacijama u prometu u kojima se pojavluju vozači motora, skutera i motocikala.

moto5

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views