UŽAS NA CESTI

Od BMW-a nije ostalo gotovo ništa! Policija objavila detalje stravične nesreće u kojoj su poginuli majka i kći iz Turske

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad te će po dovršetku liječenja protiv 40-godišnjeg vozača osobnog automobila dostaviti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, noćas, u 23,32 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su tri osobe ozlijeđene, izvijestili su iz PU brodsko-posavske

U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Općinskog državnog odvjetništva na mjestu događaja prometne nesreće obavljen je očevid.

“Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo oko 22.55 sati na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Nove Gradiške. Osobnim automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, upravljao je 40-godišnjak (državljanin Republike Turske), koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog vozila, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 62-godišnjak (državljanin Republike Turske), izvijestili su iz policije.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije putnice (43-godišnja državljanka Republike Turske i 19-godišnja državljanka Republike Francuske) iz osobnog automobila, dok su još dvoje putnika (18-godišnjakinja i 15-godišnjak, oboje državljani Republike Francuske) iz istog automobila teško ozlijeđeni, te nakon pružene liječničke pomoći iz bolnice u Novoj Gradiški prevezeni na daljnje liječenje u KBC Osijek. Ozlijeđeni vozač osobnog automobila je zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Osim policijskih službenika koji su na mjestu događaja osiguravali protočnost prometa prometnim i zaustavnim trakom južne kolničke trake, bili su angažirani pripadnici HMP i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, koji su pomogli prilikom izvlačenja ozlijeđenih i smrtno stradalih osoba iz automobila, kao i druge službe koje su obavljale poslove u nadležnosti svoga rada.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad te će po dovršetku liječenja protiv 40-godišnjeg vozača osobnog automobila dostaviti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari