KAZNENA PRIJAVA

Od Škurinja do centra bježao policiji kroz crvena svjetla i bez vozačke dozvole!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Uz zabranu vožnje, očekuje ga kazna od više desetaka tisuća kuna

Policija je kazneno prijavila 39-godišnjaka koji je u četvrtak u Rijeci, vozeći automobil s tuđim registracijskim pločicama, bježao policiji i prošao kroz više crvenih semafora, a sve bez važeće vozačke dozvole.

Policija je izvijestila da je u četvrtak oko 13,50 sati 39-godišnjak vozio iz smjera Škurinja prema središtu Rijeke te se nije zaustavio na znakove prometne policije.

Umjesto toga je ubrzao i prošao kroz više raskrižja na znak crvenog svjetla na semaforu i nepropisno pretjecao druga vozila. Sve to je, prema policijskim tvrdnjama, napravio je bez vozačke dozvole koja mu je istekla još 2016. godine, a nije koristio ni sigurnosni pojas.

Zbog prometnih prekršaja policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog pa ga, uz zabranu vožnje, očekuje kazna od više desetaka tisuća kuna.

Uz to, kazneno je prijavljen za krivotvorenje isprava, jer je na automobil postavio registracijske pločice s drugog vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari