GNJUSAN ČIN

Odvratno! Nijemci kod Rovinja sakrili kameru u prijenosni hladnjak i snimali golu djecu

Prilikom pretrage, osim kamere pronašli su i oduzeli računalo, MP3 player, još jednu kameru, četiri mobitela, sedam USB stickova i druge predmete

Rovinjski policajci priveli su dvojicu njemačkih državljana i to u dobi od 48 i 79 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju, prenose RTL Vijesti.

Ono što su učinili krajnje je gnjusno budući da su koristeći ručno izrađenu kameru snimali nagu djecu.

Sve se zbilo ove subote kada su gosti jednog kampa na području Rovinja primijetili sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca te su o tome obavijestili zaštitare koji su pozvali policiju. Oni su uhitili dvojicu muškaraca te su obavili pretragu vozila i mobilne kućice u kojoj su boravili.

Prilikom pretrage, osim kamere pronašli su i oduzeli računalo, MP3 player, još jednu kameru, četiri mobitela, sedam USB stickova i druge predmete.

Ručno izrađeno napravu za snimanje postavili su u torbu koja je izgledala kao prijenosni hladnjak te su na taj način snimali nagu djecu, stoji u priopćenju istarske policije.

Jučer u večernjim satima, po dovršetku kriminalističko istraživanja, policija je privela dvojicu osumnjičenika u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari