NISU PROŠLI 'TEHNIČKI'

Odzvonilo divljim utrkama? Zaplijenjen nabrijani Ferrari i još devet automobila!

Nikolina Radić

Prema informacijama RTL-a svi automobili su zaplijenjeni jer je na tehničkom pregledu utvrđeno da su u njih ugrađivani neatestirani dijelovi i vlasnici su ih “nabrijavali” iznad snage na koju su registrirani

Zadarska policija krenula je u izravan obračun s noćnim utrkama na gradskim ulicama: samo tijekom prošlog vikenda zaplijenili su devet automobila i jedan motocikli zbog tehničkih neispravnosti odnosno raznoraznih preinaka koje su ta vozila pretvorila u bolide na cesti, piše Zadarski.hr.

Jučer su zaplijenili i još jedan crveni Ferrari u vlasništvu 26-godišnjaka iz Zadra. Prema informacijama RTL-a svi automobili su zaplijenjeni jer je na tehničkom pregledu utvrđeno da su u njih ugrađivani neatestirani dijelovi i vlasnici su ih “nabrijavali” iznad snage na koju su registrirani.

Taj poseban tehnički pregled danas će proći i zadnji zaplijenjeni crveni Ferrari. Tijekom prošlog vikenda vlasnicima su privremeno oduzeta tri BMW-a (dva zadarskih i jedan splitskih tablica), dva Fiata te po jedan Alfa Romeo, VW Passat, Honda Civic, Opel Vectra, VW Golf i motocikl marke Suzuki.

Vijesti.hr, Nikolina Radić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari