OPASNO “NAKRESAN”: Vozaču Renaulta izmjerili 2,30 promila alkohola u krvi

U utorak 29. rujna na području PU primorsko-goranske zabilježeno je deset prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a dvije lakše ozlijeđene.

U jučerašnjim prometnim nesrećama na području Kostrene i Matulja ozlijeđeni su vozači motocikla i mopeda. Prometna nesreća u Urinju na području Kostrene dogodila se oko 13.20 sati, a vozač je teže ozlijeđen. marke Yamahom riječkih registracijskih oznaka upravljao je mladić koji je uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio kontrolu te zajedno s motociklom pao na kolnik.

Oko 17.15 sati u Matuljima je 22-godišnjak upravljao mopedom marke Tomos, riječkih registracijskih oznaka krećući se u smjeru Rijeke. Nepropisno je pretjecao te udario u osobno vozilo koje je skretalo na parkiralište nakon čega je zajedno s motociklom pao na kolnik. Motociklist koji je lakše ozlijeđen vozio je moped bez dozvole.

Jučer je evidentirano 109 prometnih prekršaja, najviše zbog neprilagođene brzine. Uz 23 prekršaja zbog prebrze vožnje, policija je zabilježila šest prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa te dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola. Jučerašnjeg alkoholnog rekordera policija je zaustavila oko 18 sati u Malom Lošinju dok je upravljao osobnim vozilom Renault. Izmjereno mu je 2,30 promila alkohola u krvi, zbog čega će protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari