OPATIJA: Pao sa skele, a supruga na internetu pročitala da je poginuo

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Supruga je vijest o tragičnoj smrti doznala čitajući vijesti na internetu

Igora Bogatirov (45) je poginuo pri padu sa skele na gradilištu hotela Paris.

On se noseći knauf ploče, penjao po skeli postavljenoj uokolo pročelja hotela. Bio je na visini od pet metara kad ga je snažan nalet vjetra srušio. Pao je na tlo, navodno na glavu, i na mjestu preminuo. (OVDJE)

“To je stvarno bio dobar dečko. Radio je što je stigao samo da prehrani obitelj. Jedno je vrijeme vodio i poznati osječki kafić, no kako u Osijeku sve propada, tako je i on radio s gubitkom, pa je zatvorio. Nije mu preostalo drugo nego tražiti bilo kakav posao. Za blagdane je bio kod kuće, sa ženom i sinom. Proslavili su Božić i Novu godinu. Bio je sretan i pun planova jer je sa suprugom otvorio firmu koja se bavila čišćenjem i uređenjem prostora. Zaposlili su i neke radnike, dobili prve poslove i sve je to on vodio. Planirao je vratiti se u Osijek nakon završetka obnove hotela u Opatiji”, rekao je njegov prijatelj za 24sata.

Supruga je vijest o tragičnoj smrti doznala čitajući vijesti na internetu. Kad je dobila službenu potvrdu da je Igor poginuo, pala je u nesvijest.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari